Промяна
ОБЩЕСТВО

Вуйчо Спас съсипа bTV, Антон Хекимян е в паника

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Вуйчо Спас съсипа bTV. Телевизията бележи тотално пропадане през последните месеци заради опорките на Спас Русев, директорът на новините Антон Хекимян изпаднал в паника, довериха телевизионери, запознати с тв рейтингите.

Promiana.eu научи: Бойко и Севда ТВ сеят опорки в Нова и bTV, Вуйчо Спас играе двойна игра

Големият конкурент „Нова“ бележи сериозно настъпление, пише „Галерия”.

Към момента в категорията от 18 до 49 години медията до летището тотално бие по аудитория. А това е важната възрастова група за рекламодателите. Единствено засега централните новини на bTV държат превес, но преднината пред „Нова телевизия” е съкратена до минимум.

Само в Promiana.eu: Спас Русев мамил на изпита в ЮЗУ, спасил го… партийният секретар (КАК от шофьор се става мултимилионер?)

Според източник на Promiana.eu зад падението стои некадърно спуснатите опорки от боса в сянка Спас Русев. Пернишкият милионер, както вече разкрихме, диктува политиката в телевизията, което очевидно отвращава мислещите българи, оттам и пазарният срив на медията.

При сериалите „Нова“ тотално надвива съперника. Хората си обичат български ситикоми, колкото и спорно да е качеството им. Голямата болка на bTV е пълният крах при форматите. Медията разчита само на „Ергенът“ да спаси положението, но предстои да видим.

„Игри на волята“ пък сгазва тотално „Фермата“, като на последното риалити не помага дори включването на Христо Стоичков.

И „Нова телевизия“ обаче има своите кошмари. Новите два шоу формата се оказват пълен провал. Поредното предаване на Рачков беше оплюто тотално, като се радва на мижав интерес от публиката. Зле тръгва и шоуто за имитатори „Звездите в нас“, показват рейтингите.

Нормално, тъй като Рачков и сие предлагат същия претоплен хумор, втръсналите на всички гости, въртящи се от години в ефира на „Нова“.

ГРАБЕЖ в Promiana.eu: Спас Русев грабва „Булсатком”, цените на монополиста „Виваком” хвърчат до небесата

Все пак „Игрите“ и „Черешката на тортата” удържат фронта.

В опитите да върне телевизията на върха в ключовата възрастова група, Антон Хекимян предприема отчаяни мерки. Той нареди на звездите в различните ресори да правят свой подкаст, като самият той се хвърли отново в ефира.

Целта е да бъде усилено и онлайн съдържанието, където bTV също изостава значително пред „Нова”.

Голямата надежда обаче остава в „Ергенът“ и евентуално засилване в интереса към „Гласът на България“ с навлизане на шоуто в решителните фази.

ЬТУ се опита да обезглави репортерския екип на конкурента, като привлече последователно Владислава Тричкова, Ванина Недкова и Ивелина Драгнева. Но и „Нова” не спи и също краде кадрите на пазарните си конкуренти.

Материалът Вуйчо Спас съсипа bTV, Антон Хекимян е в паника е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button