Промяна
ОБЩЕСТВО

Първо в Promiana.eu: Пилешкият бос от ГЕРБ Иван Ангелов загуби дело за 2 млн. лева (ДОКУМЕНТ)

Пилешкият бос от ГЕРБ Иван Ангелов, който стои зад фирма „Градус“, загуби дело за над 2 000 000 лева, заведено срещу земеделеца Светослав Илчовски, който през 2021-а година освети връзките на панагюреца с шайката около Бойко.

Офицер от НСО пред Promiana.eu: Синът на Иван Ангелов – Пилето посети Бойко над 200 пъти в „Бояна”, носеше пачките от корупцията

Документ, с който редакцията на Promiana.eu разполага, сочи, че Иван Ангелов – Пилето е загубил дело, което сам завел с рекорден иск за обезщетение за измислени вреди при сключени 38 сделки за покупко-продажба на 5000 тона слънчоглед.

Иван Пилето прави първия милион покрай БСП, после идва Бойко и поема рекета над „Градус”

Фирмата, която смуглият Иван Пилето претендира, че е ощетена, е неговата „Ралица-2004“, а процесът е воден от Плевенския окръжен съд срещу ЕТ „Светослав Илчовски“.

Съдът, за нещастие на един от най-едрите спонсори на ГЕРБ, намира, че искът е неоснователен и недоказан. Затова осъжда фирмата на Иван Ангелов-Пилето да заплати 4154 лева остатък от цената на 23,8 тона маслодаен слънчоглед ведно със законната лихва.

Спонсорът на Баце Иван Пилето е „мъртъв”, да живее Иван Норката (босът на „Градус” закопал 40 тира одрани трупове напълно НЕЗАКОННО)

Освен това придворният олигарх на Бойко трябва да плати и 95 698 лева разноски по делото.

Коментарът на победителя Светослав Илчовски бе кратък и ясен: „И ГЕРБ не е това, което беше…“

Материалът Първо в Promiana.eu: Пилешкият бос от ГЕРБ Иван Ангелов загуби дело за 2 млн. лева (ДОКУМЕНТ) е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button