Промяна
ОБЩЕСТВО

Топ бизнесмен хвърли бомба: Бойко Борисов ще влезе в затвора!

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Топ бизнесмен хвърли ГЕРБ в паника с убедеността, че Бойко Борисов ще влезе в затвора, след като стане ясно кои са авторките на снимките с пачките и кюлчетата в спалнята му.

Скандални твърдения за задкулисие, влияние и опит за кражба на бизнес, това е историята на Пламен Бобоков. Той ѝ брат му Атанас бяха арестувани за участие в организирана престъпна група по публично известното „дело за боклука”.

После получи още обвинения – за търговия с влияние и притежание на антики. „Ще си потърся правата, но след като Иван Гешев вече не е главен прокурор, защото той сега има защита от позицията, която заема. Главният прокурор е много нагъл лъжец”, категоричен бе Бобоков пред Нова. Той обясни, че срещу него и брат му няма образувано дело за незаконен внос на отпадъци.

По думите му лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и депутатът от ДПС Делян Пеевски всяка сутрин в 6 часа обсъждали случващото се в страната.

„В момента, в който се разбере кой е правил снимките на нощното му шкафче, Борисов ще влезе в затвора, защото те са правени в различни дни”, смята бизнесменът.

Пламен Бобоков не скри, че харесва новите политици, които сега са в управлението на България, но каза, че те няма да останат дълго на власт.

Материалът Топ бизнесмен хвърли бомба: Бойко Борисов ще влезе в затвора! е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Още Новини

Back to top button