Промяна
ОБЩЕСТВО

Удар на Promiana.eu: САЩ заповяда – Бойко става кукла на конци, ГЕРБ има нови шефове (РАЗКРИТИЯ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бойко Борисов вече е история дори за ГЕРБ! Бившият премиер никога повече няма да помирише висок пост в управлението на България, а ролята му на партиен лидер става чисто представителна, разкри само пред Promiana.eu гербер от високите етажи на хунтата.

Истината е, че САЩ удариха Борисов през пръстите – тарторът на хунтата е поставен в изолация и му казано, че никога повече няма да яхне властта заради прекалено очевадните корупционни практики по време на трите му правителства, които го направиха най-мразеният политик в България.

За сваленото доверие говори и фактът, че щатските дипломати вече преговарят с Томислав Дончев и Даниел Митов, които реално са новите шефове на ГЕРБ, макар и по устав да само заместници на Бойко.

Ако Борисов не харесва новата си позиция, която го прави кукла на конци, Щатите са готови с няколко тежки разследвания за далаверите на Борисов и вкарването му в списъка „Магнитски”, което не само ще доведе до осъдителна присъда, но и е реално ще закрие ГЕРБ. На всички е ясно, че хунтата е лидерска партия – без Бойко кулата от карти се разпада и отива в канала на историята.

Затова било нужно Борисов официално да остане начело, но с чисто театрална роля – да забавлява „мисирките” с типичните са него лакърдии тип „Бай Ганьо”, да рита демонстративно мач и да се носи тежко под светлината на обективите при поредното посещение по села и паланки.

Че размаханият пръст от Щатите е хванал дикиш лъсна при една от последните медийни изяви на Борисов. В своя сърдита реч пред гербопитеци в Шумен бившият премиер даде да се разбере, че няма да мъти водата на правителството и ще слушка, ако не иска да папка затворническа манджа:

„И да ме бутате за вот на недоверие и да правим нови избори – не участвам. Вече една година ГЕРБ ги няма. Каква е борбата с корупцията? За една година какво разкриха, какво видяха?”, влезе в обяснителен режим начумереният Бойко.

Материалът Удар на Promiana.eu: САЩ заповяда – Бойко става кукла на конци, ГЕРБ има нови шефове (РАЗКРИТИЯ) е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button