Промяна
Любопитно

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП от 05.09 до 11.09. – ЛЮБОВ, КАРИЕРА, ЗДРАВЕ И СЪВЕТ ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ

ЛЮБОВ, КАРИЕРА, ЗДРАВЕ И СЪВЕТ ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ

ОВЕН

ЛЮБОВ: Имате добър вятър в гърба си и любовния ви живот ще освежи връзката ви. Затова направете всичко възможно, за да осигурите интимна връзка с човека, на когото държите. Ще сте малко нервни и ще има леки недоразумения, но не им придавайте голямо значение.

КАРИЕРА: Предстоят ви предизвикателствата на креативността и смелостта. Само чрез прилагане на такива умения можете да успеете. Да сте затворени или да правите нещата механично не е подходящо за вас в момента. Ключът към успеха за вас се крие в приемането на предизвикателствата.

ЗДРАВЕ И СЪВЕТ: Намерете съдържание, което харесвате.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВ: Период на трудни любовни възможности, но бъдете оптимист. Затова не стой сам, а иди сред хора. Те с радост ще ви приемат заради положителното ви отношение. Така можете да подобрите личния си живот чрез собственото си поведение .

 

 

КАРИЕРА: Всичко, което правите, някак ще бъде в сянка. Въпреки това, тъй като ще сте напълно наясно с предишните си успехи, липсата на предни позиции няма да ви притеснява много. Не всички зарове могат да се подредят точно по едно и също време.

ЗДРАВЕ & СЪВЕТ: Бъдете търпеливи във всичко.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВ: Любимият човек ще излъчва повече от вас, така че не се колебайте да му позволите да ви води. Тези дни той ще организира времето ви заедно много по-добре от вас самите. Отдайте се с увереност. Бъди като дете и се радвай на живота.

КАРИЕРА: Очаквате другите да си кажат мнението за това, което сте направили заедно с колегите си. Те ще ви подкрепят, но вие сами ще изисквате още повече. Понякога очакванията ви ще бъдат нереалистично високи. Бъдете по-реалистични и мили.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Обърнете внимание на качеството на вашата диета.

РАК

ЛЮБОВ: Тези, които вече имат връзка, ще се опитат да я заздравят, доколкото е възможно. Някои малки правила ще работят и ще установят по-стабилни критерии за взаимно поведение. Все още необвързаните няма да излизат много, и така ще се справят добре със самотата.

КАРИЕРА: Вероятно ще имате увеличен обем работа, но тъй като естеството на повечето от нея ви е интересно, няма да ви е трудно да работите. Проблемът ще бъде липсата на енергия, така че се подгответе чрез най-добрия възможен план и пестете енергията си.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Интересът ви към здравеопазването нараства. Наспи се.

ЛЪВ

ЛЮБОВ: Вие сте в интересна любовна фаза, в която няма да липсва страст, но и релакс в отношенията с любимия човек. Някои ще се радват да излязат с приятели. По принцип малко са тези, които ще бъдат сами. И с удоволствие ще излязат навън, сред хората.

КАРИЕРА: Може би все още чакате отговори на някои въпроси. Тъй като засега те ще отсъстват, ще трябва да се задоволиш с това, което знаеш и имаш. За вас няма да е проблем, но все пак ще има такива, които ще имат нужда от препоръки. Помогнете им със знанията си.

ЗДРАВЕ И СЪВЕТ: Човекът е лекарство за човека.

ДЕВА

ЛЮБОВ: През тази седмица ще настъпи постепенно подобрение в личния ви живот. Хората отново ще станат по-искрени към вас и обратното. Мнозина ще подновят връзката си, като отидат на хубаво място. Необвързаните ще се събудят отново и ще излязат от къщи.

КАРИЕРА: Възможно е нещо дългоочаквано да излезе наяве. Това ще предизвика нов вятър в гърба ви, но и ще обърне бизнеса в нова посока. Всеки да се адаптира. Вие ще бъдете надежден човек. За някои вие ще бъдете пример как трябва да се правят нещата.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Ще изследвате всичко около вас.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВ: Любовта с която живеете сега, се отразява на личните ви взаимоотношения по също толкова разнообразен начин. Можете да избягате, можете да страдате, можете да се смеете иронично. Вероятно ще преминете през всички тези реакции, но винаги ще черпите сила от вашата любов и взаимно доверие.

КАРИЕРА: Все още ще има някои малки битки, изходът от които ще зависи от способността ви да си сътрудничите с другите. Ще ви трябва малко търпение и това ще ви дразни. Как ще се справите с поставените пред вас изисквания зависи от вас. Бъдете професионалисти.

ЗДРАВЕ & СЪВЕТ: Нищо не може да се направи насила.

СКОРПИОН

ЛЮБОВ: Убедителността, която излъчвате ще привлече и тези, които не са склонни към вас. Ако търсите сродна душа и все още сте необвързани, разчитайте изцяло на чара  си. Дори в началото нещата да не вървят гладко, нещата ще се наредят във ваша полза.

КАРИЕРА: Най-накрая ще започне просветление. Информацията, която чакате от известно време, ще пристигне. Това ще изясни някои неща в оперативното ниво на работа, така че ще започнете да работите по-лесно, по-ясно и ще знаете как да я завършите.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Някои го ползват с приятели.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВ: Ще си мислите, че сте могли да направите повече, но няма причина да сте недоволни. Сега ще насочите усилията си към утвърждаване на постигнатото в личния живот. Малко по-малко привличане, повече внимание и всичко в крайна сметка работи във ваша полза.

КАРИЕРА: Ще има все повече работни дейности, особено с обслужващ характер. Понякога няма да можете да си починете от всичко, но най-много ще ви ядосва, че някои ваши колеги или колеги ще функционират небрежно. Ще се опитате да ги насочите към по-съвестна работа.

ЗДРАВЕ И СЪВЕТ: Почивайте редовно.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВ: Обстоятелствата в личния ви живот ще са предимно във ваша полза. Любим човек ще ви подкрепи, въпреки че от време на време ще има леки словесни недоразумения. В същото време ще се появят много красиви любовни възможности за тези, които все още са свободни.

КАРИЕРА: Две стъпки напред и една назад. Така може да се опише работната ви седмица в наши дни. Все пак, като събереш всичко, си направил поне една крачка напред и това е нещо. Помислете за вашите амбиции и планове. Реалистични ли са?

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Отидете там, където се чувствате добре.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВ: Ще бъдете все по-склонни да криете истинските си чувства. Това понякога ще доведе до объркване в отношенията, няма да сте искрени с другите. Гледайте да не пропуснете добра любовна възможност с подобно отношение или някой да не се откаже да ви ухажва.

КАРИЕРА: Продължавате да развивате все по-добро бизнес бъдеще. Остава още време за приключване на подготовката. Плановете все още няма да бъдат напълно завършени тази седмица. Нека това не ви дразни, защото вие сами виждате, че всичко върви по-добре, отколкото сте очаквали.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Игнорирайте дребните тревоги.

РИБИ

ЛЮБОВ: С течение на седмицата ще забележите, че личните ви отношения започват да се подобряват все повече и повече. Това ще ви насърчи да бъдете по-отворени и по-смели в подхода към хората от противоположния пол. Тези, които вече имат връзка, ще бъдат още по-близо един до друг.

КАРИЕРА: Нямате представа, че всичко може да се окаже толкова добре за вас. Ще се свързвате с хора и нови колеги по-бързо и по-добре, отколкото си мислите. Идеите ще се обменят по-интензивно, а приложението им няма да е невъзможно. Предстоят ви динамични дни.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Пазете силите си.

Още Новини

Back to top button