Промяна
ОБЩЕСТВО

Само в Promiana.eu: Велислава Кръстева става депутат от ДПС, напуска Народния театър

Личната пиарка на Ахмед Доган – Велислава Кръстева, се отказва от работата си в Народния театър, където бе мишена на топ режисьора Александър Морфов, за стане отново депутат.

След 4-месечна яростна война с надписи по врати и обвинения за политически пристрастия зад сцената на Народния театър „Иван Вазов“, пиарът Велислава Кръстева е решила да напусне бойното поле заедно със своя враг №1.

Според източници от Министерство на културата директорът Васил Василев е внесъл нова управленска структура на първата ни трупа, в която липсва освен позицията на пиар, и тази на главен режисьор, на който пост в момента е Сашо Морфов.

Затова и очакванията са режисьорът, създал грозните сцени във войната с надписи по вратите, също да напусне поста. Във ведомството дори имало очаквания режисьорът да бъде уволнен дисциплинарно.

Велислава Кръстева е с изключен джиесем и не е потвърдила информацията. Актьори от театъра обаче признаха неофициално, че тя е подала оставка, споделяйки в петък, че имиджът на Народния театър не бива да бъде жертван в измислен политически конфликт, какъвто нямало.                    

Promiana.eu обаче научи, че Велислава Кръстева се отказва от Народния, защото е решила отново да става депутат от ДПС. От Движението са решили да я вкарат в листите за вота на 2 април, затова и пиарката на Доган смело напуска работата в театъра.

Материалът Само в Promiana.eu: Велислава Кръстева става депутат от ДПС, напуска Народния театър е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button