Промяна
ОБЩЕСТВО

Само в Promiana.eu: Люспата Светлин Стоянов – агент на ГДБОП

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Ченгето Светлин Стоянов, преди години изритан за далавери от НСО и наскоро сам напуснал групата на „Има такъв народ“ като депутат, е доносник на ГДБОП. Това разкри сензационно източник на Promiana.eu от средите на МВР, като се позова на вътрешно разследване, проучило миналото на люспата.

От направените проверки е видно, че лицето Светлин Костов Стоянов най вероятно е агент на ГДБОП-МВР и е бил на ръководство при служител от Регионалните звена в района на градовете Търговище, Русе и Разград.

Само в Promiana.eu: Отцепникът Светлин Стоянов изритан от НСО, спасил радиоводещия Боби Цанков от дело за измама (РАЗКРИТИЯ)

Водещият го оперативен работник е спомогнал за прикриване и заличаване на личното и оперативно досие на Светлин Костов Стоянов, като поради тази причина освен посочените оперативни данни, други данни в системата на МВР липсват. Установените и изложени по-горе факти са установени от системата на прокуратурата, пише в досието на политическата пеперудка.

Удар на Promiana.eu: Беглецът от ИТН Светлин Стоянов – Брокера охранявал Иван Костов и шефа на парламента!

По информации Светлин Стоянов бил един от тримата бодигарда заедно със личния охранител – служителят от НСО ст. лейтенант Венцислав Христов, на скандалния радиоводещ Боби Цанков.

Според информацията отцепникът от Слави е присъствал и на бомбения атентат срещу Боби Цанков. На 3 април 2004 г. взрив ранява Цанков в главата. Бомбата избухнала, когато известният с връзките си с мутри радиоводещ влизал във входа на кооперация на ул. „Цар Асен“, като е ранен.

СУПЕР СКАНДАЛ: Депутатът от ИТН Светлин Митев уволнен от НСО за връзки с мафията

Години по-късно правещият се на журналист автор на сензационни публикации за мъртви и живи бандити е застреля. Покушението стана на 5 октомври 2010 г. малко след 12.30 часа в безистен на бул. „Ал. Стамболийски“ в София.

Материалът Само в Promiana.eu: Люспата Светлин Стоянов – агент на ГДБОП е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button