Промяна
ОБЩЕСТВО

Само в Promiana.eu: ББ набута Мата Хари в парламента (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Една от изявените дами от харема „Мата Хари“ е набутана в парламента като нещатен сътрудник на проваления спортен министър от хунтата ГЕРБ Красен Кралев, разкри ексклузивно източник на Promiana.eu.

Проверката в сайта на Народното събрание показа, че Ванина Колева, с която ББ има плътска връзка от близо две години, наистина е вписана като сътрудничка на корпулентния Кралев.

Според информацията в сайта на НС брюнетката съветвала депутата от ГЕРБ по въпроси, касаещи младежта и спорта.

Чекмеджето, което ББ вече 12 години пълни с откраднатите от България милиарди, понякога олеква с някоя и друга пачка евро по 500 за кефа на поредната Мата Хари.

Както вече писахме, източник на Promiana.eu от обкръжението на една от постоянните креватни играчки на Баце – пиарката Ванина Колева, издаде, че брюнетката е била заедно с приятелка на шопинг в Париж за сметка на Мутрата, откъдето се върнала с уникална чанта на „Луи Вюитон” за почти 10 хиляди лева!

Ванина сама се похвалила пред бъбриви приятелки, че пазарувала в магазина на елитната марка, разположен в близост до най-големия национален музей на Франция – „Лувъра”.

В Париж „Луи Вюитон” поддържа общо 8 обекта, така че Шугър деди може да праща всяка Мата Хари на скъп шопинг, без златотърсачките дори да се засекат, коментира информаторът на Promiana.eu.

Материалът Само в Promiana.eu: ББ набута Мата Хари в парламента (ДОКАЗАТЕЛСТВО) е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button