Промяна
КРИМИНАЛНИ

Пълен абсурд: Частна линейка шпори с чужди номера

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Полицията сгащи линейка с чужди номера край Пловдив, пише „Марица“. Случката се разиграла вчера. След подаден сигнал, че два медицински автомобила се движат и извършват дейност с идентични регистрационни табели, униформени спрели „копието“ в Хисарско.

Предприели проверка на шофьора и линейката. Установено било, че номерата не отговарят на стандартните изисквания, освен това били и за друго превозно средство, тоест возилото шпори с чужди табели, обясниха от полицията в града под тепетата.

От там допълниха, че по случая е образувана предварителна проверка. На шофьора е съставен акт, като няма информация да е бил арестуван, казаха още от полицията.

Линейката е на фирма за частна медицинска помощ. Основно извършва услугата „специализиран превоз на болни в страната и чужбина“, както и обезпечаване на различни събития. Не е ясно откога се движи с чужди регистрационни табели. Полицаите са свалили номерата, шофьорът е бил на разпит в районното в Хисаря. Източници на медията ни твърдят, че въпросната линейка често стояла пред едно от ДКЦ-ата в града.

Криминално

Новините Днес

Още Новини

Back to top button