Промяна
СВЯТ

Ал Бано нападна прочут джендър и разлюти гейове и наркомани СНИМКИ18

Фронтменът на Maneskin Дамяно Давид предизвика голяма дискусия в Италия, след като се снима чисто гол, докато седи на ръба на легло със запалена цигара джойнт и се усмихва палаво към обектива. Певецът със спорна сексуална репутация пояснява към фотото, че „пуши марихуана по цял ден“.

Любимецът на италианските тийнейджъри не за първи път споделя подобни снимки в социалните мрежи.

Видеоклиповете на бандата гъмжат от полово флуиден стил, в който разюздани джендъри се целуват и се опипват.

Неслучайно, групата спечели политически коректния конкурс „Евровизия“ през 2021г., разчитайки на джендърската линия.

Трябва да се има предвид, че поне двама членове на групата се идентифицират като хомосексуалисти, а останалите, като „сексуално освободени“.

Естрадната легенда Албано Каризи разкритикува артиста, който, според него, с това отношение би насърчил тези, които го следват, да използват вещества като канабис, на които певецът винаги се е противопоставял.

„Пропагандирането на канабиса не ми се струва добра идея. Наркотиците водят до унищожение и това се отнася и за тревата“ това е коментара на Ал Бано по време на интервю с Adnkronos.

„Дрогата и голотата вече се превърнаха в езика на новите поколения, певците трябва да шокират, за да привлекат вниманието на публиката. Предпочитам да покажа различна, красива, интересна реалност. Контактът с природата и слънцето, докато изгрява и залязва: това е истинската дрога“, обясни Ал Бано.

Наскоро, тогава, по повод осемдесетия си рожден ден, Каризи даде интервю за седмичника Oggi, в което говори и за любовната си история с Ромина Пауър, която също приключи по причини, които никога досега не бяха обяснени.

„Платих много висока цена за това, че винаги съм бил против марихуаната, но не променям мнението си, защото за съжаление знам за какво става въпрос, изпитах го от първа ръка“, заяви той, като разказа, че жена му „също е пушила много трева“, нещо, което певецът винаги е смятала за непоносимо.

Превод и редакция !

Още Новини

Back to top button