Промяна
Политика

БСП шамароса Манолова

За жалост няма да има съдебна реформа на второ четене. От БСП имахме политическата воля, но нещата не се случиха заради другите партии в парламента. Това заяви в ефира на Нова тв депутатът от БСП Христо Проданов.

Той подчерта, че докато от партията са защитавали своите предложения за съдебна реформа, то останалите формации като ПП, ДБ и ГЕРБ са си разменяли обвинение кой е провалил заседанията.

Проданов посочи още, че БСП е направила всичко възможно за излъчване на редовен кабинет с третия мандат, поради което организира и лидерската среща, на която обаче се отзоваха единствено ГЕРБ, ДПС и „Български възход“.

По думите му парламентарната демокрация е в риск и щом няма съгласие за правителство, отиваме на поредните безсмислени избори. Допълни, че „след това може да има още едни, и още едни…“

В заключение депутатът обясни, че БСП не вижда заплаха от обединение на новото ляво.

За постове и власт Мая Манолова минава през трупове, така че тя няма как да обедини лявото. Но и това обединение няма да бъде заплаха за БСП, защото социалистите са честни хора и мразят предателството, завърши Проданов.

Още Новини

Back to top button