Промяна
Любопитно

Зодиите и техните любими любими животни

Хората, които обичат животни, ги избират за домашни любимци според техните характеристики и желания. Кое животно е най-подходящо за определен знак от зодиака?

На първо място, най-важният подход е към животните, независимо от зодиакалния знак. Това предполага грижа, осигуряване на условия за всяко животно, съобразени преди всичко с неговите природни характеристики и едва след това за неговия собственик.

 

 

Ако е вярно обратното, тогава често имаме случаи на животни, които копнеят за открити пространства, които бродят в някой ъгъл на малък апартамент; докато собственикът ги глези или се преструва, че се отнася с тях, сякаш са негови деца.

Много е важно да се подчертае, че преди да избере домашен любимец, човек трябва да се информира добре за природната среда и нейните нужди и едва тогава да реши дали можем да си го позволим. Ако можем, от нас зависи да го приложим възможно най-добре. Ако реалните условия и желания съвпаднат, това ще бъде щастлива общност от стопани и животни, както и цялото семейство, с което живее щастлив домашен любимец.

Въпреки че няма строги правила, ето и животните, които са малко по-близо до желанията на собственика, според астрологията.

ОВЕН

Овенът обича независимостта и откритостта, както и природата. Те с удоволствие ще изберат куче, с което често ще ходят на пътувания и ще се разхождат в гората един до друг.

 

 

Обикновено избират обикновени смесени породи или вълци. Те имат чувство на уважение към индивидуалността на животното и го оставят да тича, да скача, да вярва, наслаждавайки се с него.

ТЕЛЕЦ

Те са малко конформисти и могат да попаднат в капана; да имат домашен любимец за шоу или престиж. По добре около животните да няма какво да се чисти.

 

 

Затова за тях най-добри са по-малко взискателните животни като костенурки в малък аквариум или птици в клетка, които пеят мелодично.

БЛИЗНАЦИ

За тях е важно нещо да е малко и винаги да се движи. Оживени малки кученца, които лаят като луди, например чихуахуа или пудели.

Обичат и папагали, които знаят как да говорят, за да могат да обменят няколко думи с тях, защото Близнаците най-много обичат общуването, каквото и да е то.

РАК

Всички водни животни ще освежат душите им. Те обичат изворите, така че с удоволствие ще подредят езерца за малки костенурки, скариди, аквариум за малки рибки, но проектирани по най-красивия начин.

Те са с въображение и ще се радват да медитират до своите домашни любимци, като слушат нежния шум на водата. Някои Раци също харесват котки, но със спокойна и изискана природа.

ЛЪВ

Ако можеха, лъвовете щяха да вземат целия зоопарк у дома. Техният домашен любимец трябва да е сензационен, елегантен и ослепителен.

Те биха искали да приемат някое диво животно, като лъв или леопард. Но колкото и да е трудно, те често избират подобни кучета с големи гриви, не са склонни да почистват дома си от косми. Трябва някой да чисти.

ДЕВА

Девите са знак, който обича почти всички животни и има усещане за тях. Ето защо, ще им даде истински грижи. Ще има кученца, котки, птици, хамстери, даже и насекоми.

Някои Деви ще се радват да имат терариум и да анализират движенията на своите буболечки. Домовете на техните любимци винаги са доста подредени. Дори твърде много.

ВЕЗНИ

Везните са естет, така че домашният им любимец трябва да отговаря на критериите за красота. Бели пудели или снежно бели кучета, луксозни котки или гълъби.

Всичко, което е въздушно и което може да разкраси живота, Везните с радост ще приемат. Домът на техния домашен любимец ще бъде заобиколен от цветя.

СКОРПИОН

Колкото по-злобни и опасни, толкова по-добре. Колкото по-провокативно, толкова по-сладко. Влечуги, змии и подобни плъзгащи се създания, които не оставят никого безразличен, са любимият им избор.

Ако не могат, ще изберат тъмно оцветени животни, като добермани или нещо, което скърца денем и нощем. Ако е тихо, животното трябва поне да ръмжи.

СТРЕЛЕЦ

Ако могат, Стрелците ще предпочетат да изберат кон, защото той е идеално животно за тях, идентично с природата на Стрелеца.

Ако не успеят да осъществят своята „конска” мечта, ще се задоволят с птица, като гълъб или сокол, която ще лети, както пожелае, докато Стрелецът няма да има проблем да се грижи за нея, когато пътува.

КОЗИРОГ

Козирогът би предпочел да има животно, което е висококачествено и полезно. Като коза, която е мъдра (както и Козирогът) и в същото време дава здравословно мляко.

Ако не могат да имат нещо подобно, те ще изберат нещо за атмосферата на живота в дома си, като тигров папагал в малка клетка или малки костенурки в обикновена купа.

ВОДОЛЕЙ

То се знае – важно е да си различен от всички останали. Колкото по-лудо, толкова по-добре. И колкото е възможно по-необичайно. Ето защо те най-често ще искат маймуна, независимо дали е голяма, средна или малка.

Тя ще се радва да общува с него и да го изживее като истински приятел. Това ще бъде истинско щастливо семейство, в което всички са равни.

РИБА

Рибите обичат риби. Всички видове аквариуми ги съблазняват. Важно е също така те да са богато украсени, с различни цветове или блестящи декорации като мъниста, но такива, че да не навредят на нито една рибка.

Рибите ще се радват да надникнат в своите аквариуми, мечтаейки за различен свят от този, в който живеят.

Още Новини

Back to top button