Промяна
КРИМИНАЛНИ

Задържаха още един за убийството в Радомир, което потресе България СНИМКА

52-годишният  радомирец Бисер Петров, обявен за издирване във връзка с извършено тежко криминално престъпление е установен и задържан от служители на ОДМВР – Перник.

Петров бе обявен за издирване  на 06 юли тази година. Заподозреният за извършено тежко криминално престъпление мъж е задържан преди ден в гр. Радомир след проведена специализирана полицейска операция от служители на сектор „Специални тактически действия“ при ОДМВР – Перник и колегите им от РУ – Радомир, под надзора на Окръжна прокуратура – Перник.

Привлечен е като обвиняем по чл. 115 от Наказателния кодекс и е задържан за до 72 часа с прокурорско постановление.

Сигнал за извършено убийство на 22-годишен  младеж от Радомир  беше подаден на 05 юли тази година в ОДМВР – Перник.Анжело Д. е починал след прострелна рана в областта на главата. Тогава е изяснено, че е възникнал спор между двама младежи, в който се включили и бащите им.

По-късно, в междублоково пространство в гр. Радомир е установен изгорял лек автомобил „Фолксваген“, ползван от задържания вече 52-годишен радомирец. От тогава мъжът се укриваше и беше обявен за издирване.

Сигнал за убийство на 22-годишен жител на Радомир е подаден на 5 юли тази година в ОДМВР – Перник. Младежът е починал след прострелна рана в главата. Причината за деянието е спор между двама младежи, при който се включили и бащите им. Ден по-късно, в междублоково пространство в Радомир, е установен изгорял лек автомобил „Фолксваген“, използван от задържания вече 52-годишен радомирец. Оттогава мъжът се укриваше и беше обявен за общодържавно издирване.

Жестоко убийство разтърси България!

Задържаният е привлечен като обвиняем за убийство и е задържан за до 72 часа с прокурорско постановление. Действията по разследването продължават. 

През август тази година при друг случай в Пернишко 57-годишен мъж беше обвинен за умишленото убийство на швейцарски бизнесмен, който беше открит мъртъв в дома си край Кладница.

Припомняме, че на 11 юли 27-годишен мъж бе привлечен като обвиняем. Той бил арестуван първоначално за до 24 часа, а в последствие до 72 часа и съдът му е наложил постоянен арест.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Още Новини

Back to top button