Промяна
ОБЩЕСТВО

СВЕТСКИ СКАНДАЛ: ББ ще гледа чуждо бебе! Натали е бременна от банкер

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Грандиозен светски скандал се пече на гърба на палавия ББ, разкри ексклузивно източник на Promiana.eu от bTV. Новината е, че Натали е бременна, като подозренията за бащинство, естествено, падат върху Шугър деди.

Истината, обаче, е доста по-различна. Наскоро Наталка се разхвърляла любовно във Варна в компанията на заможното банкерче Боби Г., любима мишена на златотърсачките.

Напълно възможно е именно той да е таткото на бебето, с което Натали се опитва да запуши устата на врагинята си Ванина Колева, която от години се радва на постоянен достъп до спалнята на престарелия плейбой ББ.

Ревност в Promiana.eu: Ванина катурна Натали от трона „Мата Хари“ (ПИКАНТНИ РАЗКРИТИЯ)

Преди три дни, на 25 юли, Promiana.eu написа, че именно прелестната брюнетка е любимката на БиБиКинг. Пиарката на Красен Кра(д)лев – Ванина, която е с едни силиконови гърди пред Наталка, обявила открита война на комичната тв водеща.

Отмъщението на русокоската не закъсня – още на следващия ден – 26 юли, Натали споделила с колегите си в bTV, че не се чувства добре, като през цялото време галела корема си, а на екран дори се появила с рокля, която подчертава наедрялото ѝ коремче.

Така Наталка се похвалила, че скоро ще съобщи добрата новина, че ББ ще става татко. Палавницата помолила свои фенове от няколко електронни медии да разпространят новината бързо, както и стана.

Освен, че се оплакала от сутрешно неразположение, Наталка споделила, че ѝ дошло до гуша от нескопосаните PR-и Севдалина и Никола, които се занимавали с нея по цял ден и освен интриги и сплетни, друго не умеели.

Двамата изритани журналисти, както и самата Ванина, следвали водещата в социалните мрежи и докладвали на ББ всяка нейна крачка. Но те не знаели, че Наталка живее в „зайчарника“ на ББ, на когото ще му се наложи да крие още една майка с дете нейде зад граница, категоричен е източникът на Promiana.eu. Макар, че няма авторство върху бебето….

Материалът СВЕТСКИ СКАНДАЛ: ББ ще гледа чуждо бебе! Натали е бременна от банкер е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button