Промяна
ОБЩЕСТВО

СУПЕР СКАНДАЛ: Сводник около Емрах Стораро лапал пари за пътища по времето на ГЕРБ (СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бандата сводници около малкия син на Тони Стораро – Емрах, за която Alarma.bg вече писа, има добре разработена схема за осветляване на парите от проституция. Наскоро разкрихме и главните участници в организираната престъпна група, която прави сериозен кеш с мрежа от леконравни труженички в България и Германия.

Срещу бандата сутеньори и проститутки вече тече разследване в Берлин, където действал бардак, от който чалгаджията Емрах Стораро прибирал процент, смята източникът ни.

Писахме още, че 19-годишният чалгаджия Емрах редовно получавал покани за участия клуб BLACK ROUSE в Берлин, откъдето получавал процента от „работата” на проститутките под формата на хонорар.

Според нашия източник за тартор на сутеньорската банда се смята Алберто Маринов Чакалов с прякор Бриганте, който държал бара.

Сега се оказа, че след мащабна акция за наркотици на немската полиция бардакът в Берлин BLACK ROUSE на Алберто Бриганте е закрит! Веднага след акцията сводникът сменил района и продължил прането на пари от проституция през български хранителен магазин в град Мюнстер.

Според данните фирмата на Бриганте – „Мега Спийд Строй“ ЕООД е била една от така наречените инхаус фирми, лапнали пари без грам свършена работа по времето на шайката ГЕРБ. Дружеството работило известно време като подизпълнител на печално известната „Трейс“ по ремонт на пътища, но след като прибрало сумата, спряло да извършва дейност.

На вниманието на МВР: Това е сутеньорската банда на Емрах Стораро (РАЗКРИТИЯ + СНИМКИ)

Ето кои са ГЛАВНИТЕ ПЕРАЧИ в схемата

Елиа Евгениева

Елиа Евгениева, собственичка и работничка в сайта за проститутки VİP Escort, един от офисите на бардака в Берлин на адрес „Epensteinplaz“ 3 с пощенски код 13409.

Евгени и Тоника Генови

Евгени и Тоника Генови, собственици на няколко фирми в България, от доста време пътуват до Германия и пренасят физически част от парите, заработени от „труженичките“.

Катя Пенчева
Ангел Пенчев

Ангел и Катя Пенчеви, собственици на няколко фирми, през една от държат салон за красота, където маман Катя Пенчева разкрасява, понякога лично, „пеперудките“.

Пеперудката Никол е щерка на маман Катя Пенчева

Никол Пенчева, заместничка и колежака на Елиа Генова, също собственичка на една немска фирма, чиято дейност е ,,масажи“.

Фани Биндл

Фани Биндл, леля на Алберто Чакалов – тя почти не се вижда и чува с племенника си, но по-голяма част от парите в брой седят на съхранение при нея, защото е женена и живее с богат немец, който може да докаже произход на парите, които са на съхранение при тях.

Очаквайте продължение по скандала със сутеньорската банда около чалгапевеца Емрах Стораро

Материалът СУПЕР СКАНДАЛ: Сводник около Емрах Стораро лапал пари за пътища по времето на ГЕРБ (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button