Промяна
СВЯТ

„Страна на чудесата“ се намира на хвърлей от България, ВИДЕО разкрива тайната й

Турция: Страна на чудесата. Това е слоганът на новата рекламна кампания на Турция, подготвена от националния превозвач Turkish Airlines в партньорство с Карем Бюрсин – турски актьор, израснал в САЩ.

В началото на рекламния клип той отива в едно от големите холивудски студиа, където американски режисьор му предлага да участва в нов филм. За да докаже колко невероятна е продукцията, режисьорът казва на Бюрсин, че този филм му дава възможност да обиколи целия свят.

Ще снимаме яхти и гмуркания на Карибите. За ски сцените сме намерили чудесни хижи в Алпите. За мистериозните сцени сме намерили чудесна локация в Южна Африка“

Актьорът е изумен от възможностите, но категорично заявява:

Вярвам, че всичко това може да се заснеме в едно място – Турция.“

Така започва новата рекламна кампания на южната ни съседка, качена в официалния YouTube канал на националния турски превозвач.  

За по-малко от три минути се показват наистина впечатляващи кадри от страната. Разказва се за всички възможности, които дава Турция. Видеоклипът докосва през звук и картина до такава степен, че да нямаш търпение да видиш на живо тези кадри.

Видя ли? В Турция има всичко.“

Новият рекламен клип е поредното доказателство, че Турция и екипът на Turkish Airlines, който отговаря за маркетинговата стратегия, определено знаят как да привлекат вниманието на аудиторията, a от там – и на туристите от цял свят.

Още Новини

Back to top button