Промяна
СВЯТ

Стана ясно кой е младият македонец, открит мъртъв край столичен мол СНИМКА

26-годишният Стоян Спасов от северномакедонския град Виница е мъжът, открит мъртъв този уикенд близо до търговски център в София, съобщава slobodenpecat.mk., позовавайки се на българското МВР.

Преди това в местните социалните мрежи бе разпространена снимка на младия мъж с информация, че е намерен мъртъв пред търговски център в София.

Стоян Спасов

Посочваше се още, че причината за смъртта му все още не е установена, тъй като тялото е предадено за аутопсия.

Зловеща мистерия! Откриха трупа на млад македонец в апартамент в София, той бил…

Пред slobodenpecat.mk негови близки приятели съобщиха, че Стоян бил спортист, който от известно време е работел и живеел в България. Живеел в апартамент под наем.

Те не крият изненадата си от внезапната му смърт.

“Разбрахме само, че Столе е намерен мъртъв пред търговски център в София. Дори не знаем защо е починал и как е станало това в нощта на 17 декември. Единственото, което чухме, е, че уж е паднал от мотор или е получил инфаркт. Доколко е вероятно това, не мога да кажа, но казвам, че лично познавам Столе от години и бяхме много близки приятели”, казва приятел, пожелал анонимност.

Той споделя още, че е изненадан от мълчанието на медиите и институциите в Северна Македония по случая. Мъжът добавя, че го познава добре и за последно са общували преди около две седмици.

“За последен път проведохме видеоразговор със Столе преди две седмици. От разговора ни не можах да предположа, че има здравословни проблеми или че нещо лошо му се случва. 

Много съм изненадан от смъртта му и съм убеден, че тя не е естествена, а напротив – нещо се е случило със Столе”, казва приятелят на Спасов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Още Новини

Back to top button