Промяна
ОБЩЕСТВО

СКАНДАЛЕН слух в Promiana.eu: Много, много, много висш политик сниман тайно от НСО как си пудри носа

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Политик от най-високото ниво на държавното управление падна в капана на компромат, след като тайно е заснет да си пудри носа от служителите на НСО, които са в близкото му обкръжение, за да го охраняват и предпазват от такива клопки. Новината разкри само пред Promiana.eu отлично информиран източник от Националната служба за охрана.

Само пред Promiana.eu: Проговори гард на Бойко от НСО! Защо едно дете се крие в Аржентина? Вижте поименно всички любовници на Мутрата (ТРЕТА ЧАСТ)

Според информацията компрометиращите снимки са направени в зимния курорт Боровец, докато политикът бил на кратка почивка през уикенда. Държавният бодигард, който запечатал пудренето на носа, бил вербуван за операцията от лица, близки до големи фактори в ДПС, смята информаторът на Promiana.eu.

Само пред Promiana.eu: Проговори гард на Бойко от НСО! Какво правеше Борисов в банята в МС на етаж 5? (ПЪРВА ЧАСТ)

По думите му олигархически кръгове до бившите управляващи са спретнати бруталния компромат на висшия политик с цел да го изнудват и държат на каишка. Причината да изпаднат до това ниво е канско безсилие – дотук задкулисието срещнало силен отпор от жертвата да се включи в тяхната игра за милиарди.

Само пред Promiana.eu: Проговори гард на Бойко от НСО! Откъде са пачките в чекмеджето? Ето как текат милиони към Борисов, кой е Стефан, помагал за изнасянето на парите зад граница? (ВТОРА ЧАСТ)

Не е тайна, че пудренето на носа е много често срещана практика сред депутатите от абсолютно всички политически сили. Преди 13 години в 41-то Народно събрание по време на първия кабинет на Бойко Борисов „бело” бе открито в тоалетните на депутатите след използване на специално оборудване.

Сигнал до Promiana.eu: Гардове на НСО всеки ден возят любовницата на ББ до будоара в Банкя

„Тоалетните са използват от всички, както от депутатите, така и от персонала и гостите на парламента“, коментира тогава шефката на парламента – печално напусналата политиката Цецка Цачева.

По повод скандала Promiana.eu призовава депутатите да гласуват промени в правилника за работа на народното събрание и да се въведе тест за наркотици при влизане в сградата на законодателната власт.

Promiana.eu зове: Обезглавете НСО! Зетят на Сергей Ташков – Бейката набутан в спецслужбата да слухти за Баце

Promiana.eu обръща внимание на висшия политик, паднал в поръчковата клопка на НСО, че персоналната му охрана му е пълна с къртици на шайката.

Такъв, например, е зетят на бистришки тигър №1 Сергей Ташков – Бейката, стара касичка на Баце. Съпругът на дъщеря му бе уреден на работа в НСО с обаждане „отгоре” с една-единствена задача – да слухти и събира компромати за политическите врагове на Бойко Борисов.

Ако бъде разпоредено бодигардовете да минат през детектор на лъжата, половината ще изгърмят като пионки на олигархията около ГЕРБ-ДПС, потвърди нашият източник в Националната служба за охрана.

Материалът СКАНДАЛЕН слух в Promiana.eu: Много, много, много висш политик сниман тайно от НСО как си пудри носа е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Още Новини

Back to top button