Промяна
ОБЩЕСТВО

СЕНЗАЦИЯ в Promiana.eu: Стефан Янев става премиер с рамо от Бойко и Доган

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Циркът за заблуда на народа, маскиран като „правителство на спасението”, вече е задействан! Според плана, който издадоха пред Promiana.eu три независими един от друг източници, ГЕРБ се отказват от мандата и обявяват правителство на националното спасение, защото ситуацията в държавата била много зле и нямало време за губене.

Бойко Борисов стопира амбициите си и остава в сенките, а гербаджиите ще предложат кабинет с премиер Стефан Янев, смятат информаторите ни.

Вече има договорка ДПС да му налеят гласове, като изместят ИТН и избирателите се преливат към „Български възход”.

Източниците са категорични, че президентът Румен Радев бил в играта, вече е дал картбланш, но към държавния глава са поставени условия – знаково е, че вече влязоха кадри на ГЕРБ в служебното правителство, това било знак на добра воля към Бойко.

Резервният вариант е ГЕРБ да върнат мандата, независимо дали са първи или втори в битката с „Продължаваме промяната”. Третият мандат, обаче, ще отиде при Стефан Янев и той ще обяви правителството на националното спасение.

Материалът СЕНЗАЦИЯ в Promiana.eu: Стефан Янев става премиер с рамо от Бойко и Доган е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button