Промяна
ОБЩЕСТВО

Само в Promiana.eu: Петричкият „Ценко Чоков“ харчи общински пари за свой кеф – Димитър Бръчков стана футболен бос

Кметът на Петрич Димитър Бръчков се обижда люто, когато го наричат местния „Ценко Чоков“ по името на примитива от с. Галиче със стаж зад решетките, но типично по мутренски се вживя в ролята на футболен бос с държавни пари, разкри нова схема на гербаджията информатор на Promiana.eu.

Чиста кражба в Promiana.eu: Петричкият кмет от ГЕРБ Димитър Бръчков вдигна „златна ограда“ за 280 000 лв. (СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ) ПЪРВА ЧАСТ

Вместо „Ценко Чоков“, самовлюбеният кмет от ГЕРБ заповядал в общината да го наричат „Любимец 13“, остава да видим дали като главния герой на култовия български филм ще бъде изправен пред съда за неплатени дългове…

ПЕТРИЧ пита: Кметът от ГЕРБ Димитър Бръчков ли уби 19-годишната Йоана? (СНИМКА)

Оказа се, че като истински деребей от ГЕРБ Бръчков взел под крилото си футболен клуб ОФК „Беласица“, като задължил всички подчинени нему служители да са фенове на тима, а по-засуканите общинарки направо ги гаджосвал със състезателите.

Кметът на Петрич – клиент на Лаура Кьовеши! Димитър Бръчков попиля 800 бона с куц ремонт на общината, чакат сградата да убие човек (ВТОРА ЧАСТ + ДОКУМЕНТИ)

Абсурдното е, че с парите на данъкоплатците редовно се организират екскурзии от Петрич до Симитли, където управлява друг гербопитек – Апостол Апостолов, свързван с извратена случка в миналото с участието на Бойко Борисов.

Тук, в града край Струма, се играят футболни срещи на кметския тим с откраднато име и история, категоричен е източникът на Promiana.eu. Причината е, че при последното завръщане на отбора във Втора лига (сезон 2022/2023) Лицензионната комисия към Българския футболен съюз (БФС) отказва да лицензира стадион „Цар Самуил“, затова тимът играе домакинските си срещи в Симитли.

Измама в Promiana.eu: Кметът на Петрич от ГЕРБ Димитър Бръчков „прочисти“ суха река за 800 лв. на метър! В София цената е само 26 лева (ДОКУМЕНТ + СНИМКИ)

За да пълен екшънът цялото забавление се случва през работно време, за Любимец 13 това били дребни неща за дребни пари на бай ганьовския принцип „Кеф цена няма“.

Подчинените на кмета Димитър Бръчков дори си правели спортни канали в социалните мрежи, за да промотират спортната страст на своя патрон от шайката, а това се пише на гърба на данъкоплатците в Петрич.

Това е ГЕРБ: Кметът на Петрич Димитър Бръчков загроби 800 000 лв. с нагласена поръчка, прокурор пусна чадър (ПЪРВА ЧАСТ + ДОКУМЕНТ)

Материалът Само в Promiana.eu: Петричкият „Ценко Чоков“ харчи общински пари за свой кеф – Димитър Бръчков стана футболен бос е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button