Промяна
ОБЩЕСТВО

САМО в Promiana.eu: ГЕРБ купува двама министри на Гълъб Донев за свой кабинет (ИМЕНАТА)

Двама министри от служебния кабинет на Гълъб Донев са готови да предадат президента Румен Радев, разкри ексклузивно източник на Promiana.eu от върховете на държавата.

В политическите среди се говори, че министърът на икономиката Николай Стоянов и на туризма Илин Димитров преговорят с номинирания за премиер на шайката Николай Габровски за участие в новото правителство. Показателно е, че преговорите се водели не в района на „Пирогов“ на уж независимия от хунтата ГЕРБ Габровски, а в района на Банкя…

Премиерът Гълъб Донев бил наясно с готвеното предателство и поискал от всички министри да гарантират, че не влизат в подобни задкулисни договорки.

Бойко Борисов пък е мотивиран да си купи двамата изменници, особено на фона на посещението на Румен Радев в Анкара, при което Реджеп Ердоган демонстрира пълно уважение към президента. Това подействало много зле на нервите на Борисов, който разбрал, че вече не е първи нито у нас, нито в чужбина.

Материалът САМО в Promiana.eu: ГЕРБ купува двама министри на Гълъб Донев за свой кабинет (ИМЕНАТА) е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button