Промяна
ОБЩЕСТВО

Само в Promiana.eu: ББ е много зле, загубата го съсипа (нови признания на Натали Т. от 26 ноември + ЧАТ)

Шегър деди ББ е съсипан от изборната загуба, банкянският плейбой се е затворил вкъщи, защото е „много зле“. Това разкри източник на Promiana.eu, като се позова на чат между метресата на БиБиКинг и нейна приятелка, разменен вчера, 26 ноември.

Разговорът на утехата на ББ – Наталка Т., са снимани от телефона на нейна добра приятелка, с която се обръщат една към друга с „красавицеееееее“. (чатовете са от вчера, 26.11 в 17:30 ч., когато Натали пише на своята дружка, че си тръгва от Банкя.

Палавата блондинка споделя, че ББ бил съсипан и много слаб в момента, но тя му го вдигала все още, имала да изплаща джип и апартамент в комплекса на „Цариградско шосе“ и не можела да пусне клона, преди да хване по-едра риба.

България може да благодари на бъбривата Наталка, че с нейните разкрития допринесе за сваляне на престъпния режим на Бойко Борисов.

Информаторът на Promiana.eu препоръчва на Наталка да внимава в „обслужването“, че трети аборт би бил рисков за нея.До момента разкрепостената метреса има един от Деян Веселинов и един от ББ. Наталка побърза да отрече във фейсбук, но това е самата истина.

Материалът Само в Promiana.eu: ББ е много зле, загубата го съсипа (нови признания на Натали Т. от 26 ноември + ЧАТ) е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Още Новини

Back to top button