Промяна
ОБЩЕСТВО

Promiana.eu успя! Прокурори погнаха ДС милионера Красимир Дачев

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Promiana.eu успя! След серия наши разкрития на базата на документи за сенчестия бизнес на ДС милионера Красимир Дачев, прокуратурата се раздвижи! Креатурата на мафиотския бос Исмет Шабан – Стария Фатик, е влязъл в полезрението на държавното обвинение само с една от далаверите си – вписвал се в бордове на компании чрез използване на декларации с невярно съдържание, но първата крачка вече е направена.

Наглост в Promiana.eu: Красимир Дачев изпрал $3 милиона с менте концерт на Снуп Дог и Бритни Спиърс (ДОКУМЕНТ)

Според данните грабителят на поне 100 милиона долара само с аферата „Свилоза“ е декларирал неколкократно, че не е бил член на орган на управление на търговско дружество, обявено в несъстоятелност. Декларирането на това обстоятелство е задължително условие за вписването на членове на органи на управление на акционерни дружества и дружества с ограничена отговорност.

ДС в Promiana.eu: Ето го чадъра над Красимир Дачев! Прецъфтелият милионер люби бившата на Бойко?

Само дето Красимир Дачев не само че е бил член на орган на управление на такова дружество, но дори става въпрос за банка, обявена в несъстоятелност,  на която той е бил Председател на Надзорния съвет.

Грабеж за $100 милиона! ЕБВР и НИБ – две банки отрязаха Красимир Дачев за откраднатата „Свилоза”, заводът загива

Наглостта на тариката Дачев стигала дотам, че да обяснява на колегите си – членове на същия НС и на УС на банката, че те вече не могат да бъдат избирани на такива длъжности. За него, обаче, забрани няма, а законът се спазва само, когато на беловласия хитрец му изнася, подчерта източник на Promiana.eu от прокуратурата.

Promiana.eu до прокуратурата: Красимир Дачев дал 6 млн. лв., за да „спести” 20 бона глоба? Какви престъпления прикрива ликвидаторът с изваждане от публичност на „Свилоза”?

За негова беда държавното обвинение най-сетне показа, че все още е живо – по данни на Promiana.eu прокуратурата се е заинтересувала сериозно по въпроса с измамното вписване в бордовете на търговски дружества, и е започнала работа по казуса.

Грабежът „Свилоза” – как Красимир Дачев открадна предприятие за $100 милиона срещу НУЛА ЛЕВА (СХЕМАТА + УЧАСТНИЦИТЕ)

Крайно време е да го подкара и за останалите му афери, които Narod.bg осветли, а те не са една и две – изнудване, кражба на акции и предприятия, пране на пари, измами и подкупи и други корупционни схеми, които могат да осигурят дълги години килия за милиционерския син, маскиран като „бизнесмен“.   

Материалът Promiana.eu успя! Прокурори погнаха ДС милионера Красимир Дачев е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button