Промяна
ОБЩЕСТВО

„Пеперудка” в Promiana.eu: Основателят на ГЕРБ Емил Караниколов стана общинар от… БСП

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Политическата пеперудка Емил Караниколов, съосновател на хунтата ГЕРБ, стана общински съветник от… БСП с одобрението на Корнелия Нинова! Фрапиращата симбиоза между гербопитеци и социалисти, одобрена от лидерката на Столетницата, стъписа Казанлък, докладваха пред Promiana.eu другари от местната структура на БСП.

Румяна Друмева напусна ОбС-Казанлък, а на нейното място се намърда гербаджията Емил Караниколов

Само преди дни бившият лидер на местната червената организация в Казанлък Румяна Друмева подаде оставка като общински съветник. Дотук нищо интересно. По-важното е кой влезе в Общинския съвет на нейно място от листата на БСП?

Това е Емил Караниколов! Една одиозна личност във всякакъв смисъл. Той беше депутат от ГЕРБ в периода 2009-2013 г. Беше дори кандидат за шеф на местната организация на ГЕРБ, припомнят източниците на Promiana.eu.

Promiana.eu припомня, че Караниколов беше заместник-кмет от квотата на ГЕРБ при управлението на кмета Стефан Дамянов,подкрепен два мандата от БСП. Тогава, в амплоато си на гербопитек, плюеше по всякакъв повод и БСП и кмета, а сега става старейшина от Столетницата.

Емил Караниколов ще остане запомнен и с това, че е единственият депутат , който след приключване на мандата на парламента се регистрира на трудовата борса и една година получава обезщетение като безработен. Тогава Караниколов заяви ,че остава верен на ГЕРБ, но по-късно се оказа в листата на БСП на местните избори.

Ето какво казва пребоядисаният гербаджия през 19 март 2013 година:

,,Това, че няма да съм сред кандидатите в следващата листа на ГЕРБ, не означава, че слагам край на моята любов към ГЕРБ. Аз съм учредител на тази партия, тя е първата, единствената и последната, в която съм членувал и нямам никакви намерения да я напускам.

Напротив, оставам член на тази партия и ще продължавам да работя да се осъществи това, което сме записали в нашата платформа при учредяването й. Не се съмнявам, че ще продължим напред. Аз напускам парламента, но оставам в партия ГЕРБ”, закле се Караниколов.

За тези свои заслуги срещу БСП на последните местни избори ръководството на казанлъшката структура на социалистите го назначи на избираемо място в листата си, пренебрегвайки много други заслужили другари. Това стана с изричното съгласие и подкрепа от Корнелия Нинова, завърши сигналът на социалистите до Promiana.eu.

Материалът „Пеперудка” в Promiana.eu: Основателят на ГЕРБ Емил Караниколов стана общинар от… БСП е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button