Промяна
ОБЩЕСТВО

Първо в Promiana.eu: Ето я луксозната „Тундра” на Илия Златанов, заграбена от щерката на мутроподобния Младен Маринов

Това е луксозната тойота „Тундра”, която бе отнета с откровен рекет от МВР министъра на ГЕРБ Младен Маринов от нейния собственик – бизнесмена Илия Златанов, разкри Promiana.eu.

„Тундрата”, която ми заграби Младен Маринов!”, написа във фейсбук ощавеният от гербопитеците предприемач.

Разбойниците ГЕРБ: Щерката на Младен Маринов лапнала за жълти стотинки джипа на рекетирания Илия Златанов (ДОКУМЕНТИ)

Както вече съобщихме, мутренската сага „Осемте джуджета“ захапа и щерката на шофьора на Мето Илиенски, бивш шеф на МВР и сегашен кандидат за депутат от отровната партия на Бойко Борисов – Младен Маринов.

Според документтеи Силвия Маринова купила джипа тойота „Тундра“, собственост на рекетирания бизнесмен Илия Златанов, буквално за жълти стотинки, при положение, че автомобилът струва над 150 000 лева.

25-годишната Силвия, омъжена за ММА бияча Даниел Илиев, лапнала бижуто от година по-младия от нея боксьор Кристиян Христов за смешните 9200 лева.

Това е онзи млад мъж, на когото през 2020 г. Илия Златанов е принуден да прехвърли целия си бизнес за производство на асансьори под натиска на адвокат Петьо Петров – Пепи Еврото – бивш шеф на столичното следствие, и жена му Любена, която лъсна в клипове +18 с участието на още трима мъже.

Материалът Първо в Promiana.eu: Ето я луксозната „Тундра” на Илия Златанов, заграбена от щерката на мутроподобния Младен Маринов е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Още Новини

Back to top button