Промяна
ОБЩЕСТВО

Първо в Promiana.eu: Арестът на комисар Тенчо Тенев, извършен от ГЕРБ, е НЕЗАКОНЕН (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Шефът на КАТ-София комисар Тенчо Тенев е арестуван НЕЗАКОННО по времето на ГЕРБ през май 2021-а. Това научи Promiana.eu от решение на състав от Софийския районен съд с дата 16 юни 2022 г.

Важно е да припомним, че комисар Тенев бе арестуван на 12 май 2021-а, 2 часа преди министърът на хунтата Христо Терзийски да предаде поста в МВР на служебния министър Бойко Рашков.

НОВИНА: Комисар Тенчо Тенев започва хайка за корумпирани в КАТ

Полицаят, оглавил битката с продажниците в КАТ, бе обвинен за престъпления по служба и притежание на незаконни боеприпаси в дома му в хасковското с. Крум.

На 17 май, понеделник, Тенчо Тенев бе освободен от килията срещу 10 000 лева парична гаранция.

Комисар Тенчо Тенев с нови разкрития за престъпленията в КАТ (СНИМКИ)

По време на ченгесарската репресия, гарантирана от ГЕРБ, Тенчо Тенев бе шеф на Охранителна полиция в Асеновград, където бе изпратен за назидание заради битката с корумпираните гербаджии.

Преди това Тенчо Тенев оглавяваше КАТ-София, където е и в момента.

Източник на Promiana.eu разкри, че поръчката срещу висшия полицай дошла лично от тогавашния министър на МВР Христо Терзийски и е била изпълнена от тогавашния шеф на „Вътрешна сигурност” Стефчо Банков, позорно изритан от министерството в средата на юли 2021-а.

ОТВОРЕНО ПИСМО: Полицаите застанаха зад шефа на КАТ Тенчо Тенев: Първият, който работи!

Чак през април 2022-а се оказа, че ченгето с диплома от „люпилнята за кадри” на хуната – ЮЗУ, е получил подобаваща благодарност за мерзостите си в МВР – Банков бил приютен от силно приближения му прокурор №1 Иван Гешев във Върховната касационна прокуратура като личен помощник на… Сотир Цацаров.

БОМБА: Този КАТ-далавераджия опитал да купи Тенчо Тенев с 10 бона на месец (НОВИ РАЗКРИТИЯ)

„Цацата” се върна във върховната прокуратура, след като подаде оставка като председател на КПКОНПИ и след това оглави новосъздадения й девети отдел.

Материалът Първо в Promiana.eu: Арестът на комисар Тенчо Тенев, извършен от ГЕРБ, е НЕЗАКОНЕН (ДОКАЗАТЕЛСТВО) е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button