Промяна
ОБЩЕСТВО

ОБРАТ: Лена се връща в политиката

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„Лена Бориславова и Яна Балникова не се отказват от политиката.“ Това каза в ефира на Би Ти Ви Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“. Той увери, че всеки, който е бил част от този екип, остава в него и зад каузата.

Според него на по-късен етап те ще бъдат отново част от екипа начело на „Промяната“. Решението на Балникова било взето преди реденето на листите, така че фактът, че Радостин Василев ще бъде начело на листата в Габрово, от където тя влезе в парламента на миналите избори, не е повлиял на решението ѝ.

„Служебният кабинет по никакъв начин не е наш опонент. Те няма да се явяват на избори. За нас винаги над всичко и стоял националният интерес. Когато виждаме, че някое действие или бездействие е в нарушение на националния интерес, ние сме длъжни да вземем отношение“, заяви Андрей Гюров.

Това, което ние оставихме като наследство, беше изключително стабилна фискална позиция и намалял дълг. Има много добри разчети как да станат плащанията по падежи на дълг, които дойдоха тази година, и има план за това как да се правят плащанията, коментира Гюров.

Чистките и политическите назначения са подходи от миналото. Ние не мислим по такъв начим, ние мислим как да придвижим България напред и това става с политики. В момента виждаме, че има повсеместна смяна на хора на различни нива в администрацията. Когато това е самоцел, това не е в интерес на обществото и да се преодолеят кризите, да се успокои обществото в сегашната ситуация.

Всички български граждани виждат нуждата да довършим важните неща, които стартирахме. За последните месеци ние вдигнахме пенсиите повече отколкото за последните 12 години от управлението на ГЕРБ. Направихме безплатни детските градини също, припомни Гюров.

Материалът ОБРАТ: Лена се връща в политиката е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button