Промяна
КРИМИНАЛНИ

Нов случай: Момиче шпори тротинетка със 100 км/ч по Околовръстното

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Момиче, което шпори тротинетка с над 100 км/час, шокира шофьорите на столичното Околовръстно шосе. Видео с бясното изпълнение на девойката по оживения път беше качено във фейсбук от възмутен водач на автомобил.

„Околовръстното, над 100 км/ч, изпревари си ме в лява лента…“, написа авторът на клипа, чийто километраж удря 106 км, докато преследва с камерата тротинетката-бегачка.

За открицателно време видеото събра близо 200 гневни и иронични коментара. „Тази тъпа патка, всеки ден си кара там. Скоро ще я дават по новините с тъжен край. АБСОЛЮТНО неадекватно поведение…“, възмущава се един от потребителите на социалната мрежа. Други наричат летящата девойка донор и жинзерадостен мъртвец.

Само за два дни това е втори случай на момиче, което хвърчи с тротинетка по околовръстното в София с бясна скорост, като предишното отново лъсна във фейсбук.

Според Закона за автомобилните превози тротинетките не могат да се карат по улици и пътища, по които максимално разрешената скорост е над 50 км/ч. Непълнолетните водачи на тротинетки трябва задължително да са с каска, а по тъмно тротинетките трябва да имат светлини и светлоотразители.

Криминално

Новините Днес

Още Новини

Back to top button