Промяна
ОБЩЕСТВО

Медиите в Анкара: „93 000 ще гласуват за човека на Бойко Борисов” на фона на турското знаме (ВСИЧКИ на ПРОТЕСТ в ЧЕТВЪРТЪК)

Медиите в Анкара подгряват балотажа на президентския вот в неделя между Румен Радев и Анастас Герджиков с открити призиви да се гласува за „човека на Бойко Борисов”.

Скандалът, първо осветлен от Promiana.eu, заплашва да се превърне в международен и вече е наложително да се намеси българското Външно министерство.

Ексклузивно в Promiana.eu: България на бунт срещу намесата на Анкара в балотажа! Голям протест блокира Турското посолство в четвъртък, 18 ноември (ДА ЗАЩИТИМ Румен Радев)

Както вече писахме, над 90 000 гласували в Турция за ДПС са карани масово да излязат и да пуснат бюлетина за избраника на хунтата Анастас Герджиков след договорка между Бойко и Реджеп Ердоган.

Според неофициалната информация турският президент е обещал не 90 000, а 200 хиляди гласа, което ще е своеобразен изборен рекорд.

По този повод в четвъртък се организира масов протест пред Турското посолство в защита на президента Румен Радев от попълзновенията на мафията ГЕРБ и нейните метастази у нас и зад граница.

Бойко Рашков потвърди новина на Promiana.eu! Борисов извършил държавна измяна след уговорка с Ердоган?

Вижте какво смята по повода съдия Румяна Ченалова:

Какво точно пишат турските медии – “ 93 000 българи в Турция ще гласуват за човека на Бойко Борисов“.

Няма нищо необичайно в това чужди медии да пишат за нашите избори.

Но не и с чуждо национално знаме!

„Човекът на Бойко Борисов “ с турското национално знаме и достатъчно данни за неприкрита подкрепа от Ердоган.

Скандал!

Време е да се намеси външно министерство.

Материалът Медиите в Анкара: „93 000 ще гласуват за човека на Бойко Борисов” на фона на турското знаме (ВСИЧКИ на ПРОТЕСТ в ЧЕТВЪРТЪК) е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Още Новини

Back to top button