Промяна
ОБЩЕСТВО

МЪЛНИЯ в Promiana.eu: Престъпници около ГЕРБ готвят покушение срещу Бойко Рашков!

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Арестът на главата на мафията ГЕРБ – Бойко Борисов, разтърси из основи престъпната партия. Бивши министри, депутати, бизнесмени с обществени поръчки за милиони и техните работници излязоха на протест срещу законова процедура каквато е слагането на белезници на бившия премиер за рекет над Васил Божков.

Попаднали в ъгъла, престъпни структури около ГЕРБ подготвят физическа саморазправа или нещо по-лошо с вътрешния министър Бойко Рашков, който единствен се осмели да започне работа по разкриването на престъпленията на бившите управляващи и лично на Бойко Борисов, разкри информатор на Promiana.eu с контакти в хунтата.

„Протестът“ на ГЕРБ се премести от МС пред Министерството на вътрешните работи

Засега е ясно, че мутрите на Баце ще опитат да атакуват физически МВР министъра, неслучайно „протестът“ на гербопитеците в момента се отправя от Министерския съвет към Вътрешното министерство.

Дали мафията ще успее да се саморазправи с Бойко Рашков, зависи изцяло от НСО и службите, които също са наясно с готвения атентат, потвърди източникът на Promiana.eu.

Материалът МЪЛНИЯ в Promiana.eu: Престъпници около ГЕРБ готвят покушение срещу Бойко Рашков! е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button