Промяна
КРИМИНАЛНИ

Експерт по сигурност с шокираща версия кой е ликвидирал Марто Нотариуса

„Очевидно в случая с Мартин Божанов – Ноатриуса става въпрос за организирана престъпна група, защото сам човек непрофесионалист не може да извърши така нещата. Тук става въпрос за отърваване от свидетел“. Това заяви експертът по сигурност Славчо Велков по повод убийството на Божанов преди няколко дни в столичен квартал.

Според Велков той „е имал достатъчно връзки с магистрати и с политическата власт.

Бил е и собственик на клуб от затворен характер, който е бил с карти и режим на допуск, и там са влизали магистрати“.

„Случаят явно, че не е приключен. Касае се в технически план за едно изключително дръзко убийство с показен характер и то от грамотен извършител. И то пред неговото семейство. От Горна Баня по Горнобанския път и Околовръстното шосе до Калотина с бърз автомобил е 40-45 минути, така че извършителят може отдавна да не е тук вече“, посочи Велков, цитиран от Euronews Bulgaria.

Той коментира и темата с руската инвазия в Украйна. „Русия няма да отстъпи това което е завоювала в Украйна. Вероятно войната няма да приключи през тази година. Ако президента Зеленски бъде склонен от САЩ да води преговори с Русия, има потенциал този конфликт да се превърне в най-мащабния в света, който е замразен“, смята експертът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Още Новини

Back to top button