Промяна
КРИМИНАЛНИ

Екшън в Бургас! Батка размаха пистолет и мачете в Караоке бар

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Млад мъж на около 20-ина години със здрава мускулатура, приличащ на батка, сътвори невиждан екшън в Караоке бара в Бургас, пише Флагман.бг. Той е размахал пистолет и мачете и опитал да се саморазправи с персонала, след като разбрал, че работното време на емблематичното заведение е приключило.

Грозната сцена, която е нехарактерна за този клуб, се е разиграла в нощта на Разпети петък, узна репортер.

След 05:00 часа персоналът и управителката оформяли последните отчети, когато двама младежи влезли в обекта, намиращ се в сградата на Държавната опера. Те били силно превъзбудени и видимо неадекватни. Двамата реагирали остро, след като разбрали, че барът затваря.

Единият от гамените отправил неясен въпрос към управителката, която обаче си вършила работата и изобщо не го чула. Това разгневило младежа и остро й отвърнал с думите: „На интересна ли ми се правиш, ма?!“.

Жената, която е позната като изключителен професионалист, не обърнала внимание на агресивния младеж, което още повече го разгневило.

В този момент, бургазлията извадил пистолет от под блузата и го насочил към един от барманите и сервитьорка, която била в непосредствена близост до него. „Искате ли да видите какво ще стане?“, казал заплашително той.

Охранителите веднага подали сигнал на тел. 112 и на място пристигнал полицейски екип, който моментално арестувал гамена. Установено било, че агресорът има и мачете.

От Караоке бара отказаха коментар за случилото се, но посочиха, че ще предоставят записи от камерите на полицията и се надяват младежите да бъдат наказани среса, който са причинили на персонала.

Криминално

Новините Днес

Още Новини

Back to top button