Промяна
СВЯТ

Докъде се докараха! Заради кризата на Острова вече имат… ВИДЕО

През последните месеци британците се сблъскват със сериозни проблеми, когато ползват обществения транспорт в страната, както и с нередовно извозване на препълнените контейнери за отпадъци в населените места. Причината са серията от стачки, организирани от профсъюзите, които защитават правата на заетите в различни браншове, засегнати от финансовата криза.

Приложение показва в реално време какви са стачките около вас и помага на жителите на Острова да избегнат лошите последици от протестите. Ако въведете пощенския си код на адрес trikemap.

co.uk  можете да видите в реално време колко и къде са стачките около вас.

Хиляди пощенски служители, университетски преподаватели и учители във Великобритания стачкуваха през последните дни. Около 70 000 представители на академичните среди във Великобритания се очаква да стачкуват на 30 ноември.

Трудовият протест ще засегне около 2,5 млн. студенти.  Служители на британската пощенска и куриерска компания „Роял мейл“ и в навечерието на Коледа. Това ще засегне доставките на редица стоки, които са били закупени онлайн в рамките на предпразничното пазаруване и ще ограничи приходите на редица компании, отбелязват анализатори.

Медицинските сестри във Великобритания ще стачкуват от 15 до 20 декември с искания за по-високи заплати за първи път от 106 години.

Очакванията са приложението да намали напрежението срещу стачкуващите и да осигури солидарност с техните искания.

Още Новини

Back to top button