Промяна
КРИМИНАЛНИ

Черепът на убития с брадва Мирослав бил счупен на пет места, скандалът бил заради…

Близки на жестоко убития с брадва в Биволаре мъж протестираха в центъра на селото с искане другата фамилия да бъде изселена.

В коледната вечер семейството на Мирослав Милев празнува с роднини. Малко след празненството, обаче се стига до скандал. Съпругата и дъщерята на жертвата станали свидетели на жестокия побой от съсед.

„В този момент идват хората от махалата, той отива до тоалетната, чува, че има скандал горе, без да ми се обажда – тръгва. Докато го стигна, той се разминава с тях, оставят го на място, но си нямат и понятие, че са направили това“, сподели съпругата на жертва – Ася Ангелова пред Bulgaria ON AIR.

Извънредно: Задържаха убиеца с брадвата от Биволаре, но…

„Никакъв звук, никаква картина. Течеше му кръв от носа му, от устата, от главата. Беше неподвижен и хъркаше! Черепът му беше счупен на пет места. Ударът с брадва е бил фатален“, коментира дъщерята на Мирослав – Шери Милева.

В свадата се включва и племенникът на Мирослав Милев.

„За някакво дистанционно за уредба, за което Гринго каза, че ще дойде и ще ни срине със земята. Бяха пияни, може би и дрогирани. Участвах в боя, дойдоха в махалата три коли, слязоха от тях, тръгнаха, 15, може и 20 човека, беше почерняло от хора“, поясни Александър Марчев.

Жителите на Биволаре вече събират подписка за изселването на двете ромски фамилии, замесени в инцидента.

„Тези хора са две фамилии, които са тук от 8-10 години, имат две закупени къщи. В интерес на истината, досега не е имало такива инциденти, само дребни спречквания“, заяви кметът на Биволаре – Андрей Маринов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Още Новини

Back to top button