Промяна
СВЯТ

Брутално: Трансджендъри се отдадоха на разврат в леглото на Чарлз III

Активист за трасджендър правата нахлу с любовника си в замъка Уиндзор, за да се отдаде на перверзии в леглото на крал Чарлз III.

19-годишният Риз Поснет скандализира жителите на Острова, след като бе заснет да целува партньора си, да похапва леки закуски и да чете мемоарите на принц Хари „Резервният“ върху спалнята на краля, след като прескочи ограничителните въжета, предава „Телеграф“.

Наскоро Поснет участва в шоуто на Пиърс Моргън, където нарече членовете на монархията „паразити“. А по време на най-новата си проява се залепи за пода на залата, в която критичната към третия пол академик Катлийн Сток изнасяше лекция.

За акцията Поснет бе облякъл тениска с надписа „Край на мъртвите транс деца“.

Медиите зад океана оказа се не са склони да толерират подобни прояви и разкритикуваха тежко богаташкото синче. В таблоидите се появи информация, според която Риз Поснет, който се представя в общественото пространство за дете на родители от средната класа, всъщност произхожда от доста заможно семейство.

Поснет е възпитаник на Оксфорд, който ще прекара ваканцията си луксозно имение на родителите си в графство Съфолк в самостоятелна вила с шест спални и плувен басейн за 850 000 британски лири.

Още Новини

Back to top button