Промяна
ОБЩЕСТВО

Пътищар асфалтира тясна уличка и я тества с бронирания си „Ролс Ройс“ за 800 бона (ГАЛЕРИЯ)

Благоевградският бизнесмен със спорна репутация Николай Динков – Нинджата отново демонстрира 5-звезден провинциален блясък съвсем в стила на новобогаташ тип Бай Ганьо, предаде репортер на Promiana.eu.

 

Преди дни Динков, който е собственик на пътно-строителната фирма „ВИП трейд енд билд“ и от началото на годината ударно печели обществени поръчки за ремонт и рехабилитация на пътища в Благоевград, Дупница, Кресна и Сандански, се изфука подобаващо след завършен ремонт на тясната уличка „Неофит Рилски“ в Благоевград, пише „Уикенд”.

 

Пътният бос Динков премина триумфално с поръчковия си, брониран и допълнително тунингован „Ролс Ройс Рейт“ за 800 000 лева по прясно ремонтираната от фирмата му уличка, за да докаже, че положените 3 пласта асфалт могат да издържат всякакво натоварване. Блиндираното возило на Николай Динков тежи около 4 тона – колкото малък камион.

Демонстрацията на гологлавия баровец, който е зет на кмета на Симитли Апостол Апостолов – Поли, бе отразена от регионалните медии с платени рекламни съобщения. Цитират се и думите на Нинджата: „Щом мога да премина по улицата със собстената си кола, значи работата е свършена перфектно!“.

От снимките е видно, че поръчковата британска лимузина „Ролс Ройс“ на пътищаря Динков едва-едва се побира в тясното пътно платно.

На демонстрацията в стил „на гол гъз чифте пищови“ е бил поканен да присъства и кметът на Благоевград Илко Стоянов, който обаче е проявил здрав разум и не се е явил при сдаването на обекта, за да позира в „Ролс Ройс“-а на Николай Динков – Нинджата.

Според отчета на благоевградския пътищар неговата фирма е положила три пласта асфалт на тясната уличка „Неофит Рилски“, като преди това е подменена изцяло канализацията и водопровода.

Николай Динков – Нинджата придоби национална известност през 2015 г., когато спечели рекордния джакпот от 7 095 423 лева от „Тото 2“ с фиш за 3,40 лева.

 

Тогава в Благоевградския регион тръгна мълва, че Динков е купил фиша от незнаен късметлия, за да узакони част от богатството си. Пътищарят все още не е усвоил изцяло печалбата си от тотализатора – според условията на „Тото 2“, той получава по 85 000 лева месечно, а последният банков превод следва да му се изплати догодина, на 84-ия месец.

 

 

Бизнесменът с прякор Нинджата е женен за Полина, дъщерята на ексцентричния кмет на Симитли Апостол Апостолов – Поли, за когото покойният вече бизнесмен Методи Бачев на всеослушание обяви, че „кметът на Симитли е е*ал премиера Бойко Борисов”…

Още преди да удари 7-милионния джакпот от тотото, Динков привличаше внимание с харчовете си. Той брои над 3 милиона лева за имението на хълма за богаташи Баларбаши над Благоевград, което бе собственост на строителния бос Николай Галчев.

След като се сдоби официално със статут на тотомилионер, Николай Динков обясни, че сънувал числата от тотото и затова пуснал фиш. Пътищарят се оборудва набързо с къща в Солун, купи си тузарска яхта за 3 милиона лева, спортно „Ферари“ и блиндирана лимузина „Ролс Ройс Рейт“.

 

През последната година пътно-строителната фирма на Николай Динков неизменно печели обществени поръчки от общините в Благоевград, Сандански, Кресна и Дупница за ремонт и рехабилитация на пътища.

Според мълвата, Динков се ползва с протекциите на новата власт и се готви да участва в новата обществена поръчка за довършване на магистрала „Хемус“. Наскоро от служебното правителство на Румен Радев обявиха, че ще има нови правила и конкурси за възлагане на обществени поръчки при строежа на магистрала „Хемус“.

Разправят, че фирмата на Динков ще спечели правото да изгради пътен участък на магистралата в района край Белокопитово, за който са предвидени над 90 милиона лева.

Материалът БАЙ ГАНЬО БИЗНЕСМЕН: Пътищар асфалтира тясна уличка и я тества с бронирания си „Ролс Ройс“ за 800 бона (ГАЛЕРИЯ) е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Още Новини

Back to top button