Промяна
ОБЩЕСТВО

Авери в Promiana.eu: Йордан Цонев подари на Бойко куче за 5000 лева, внесено от Русия (СНИМКА)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Старата дружба на Бойко Борисов с ДПС, за която бившият премиер държи да си остане встрани от медийния прожектор, отново лъсна навръх рождения ден на гербопитек №1.

Източник на Promiana.eu разкри, че Бойко е получил един от най-скъпите подаръци на 13 юни, когато чукна 63 лазарника, от депесар. Един от най-важните в Движението за права и свободи, приближен до лидера в сянка Ахмед Доган – Йордан Цонев, е подарил на рожденика кавказка овчарка за 5000 лева, специално внесена от любимата им Русия.

Депутатът от ДПС Ерджан Ебатин се похвалил във фейсбук със снимка на кучето и пояснителен текст: „Нашият шампион заминава за Сф със сутрешния полет. Ще бъде приятна изненада за РД“, хвали се депесарят, без да навлиза в подробности кой е рожденикът.

Информаторът на Promiana.eu подчерта, че 5-те бона за кавказката овчарка са излези от джоба на Йордан Цонев, с което е препотвърдил любовта на партията с порциите и обръчите от фирми към лидера на ГЕРБ – властелинът на чекмеджетата и обществените поръчки за милиарди, харизани на правилните „бизнесмени“, от които папка и ДПС.

Материалът Авери в Promiana.eu: Йордан Цонев подари на Бойко куче за 5000 лева, внесено от Русия (СНИМКА) е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button