Промяна
КРИМИНАЛНИ

Семейна драма като в индийски сериал насред Перник, намеси се полицията

Семейна драма като в индийски сериал насред Перник, полицията въдвори ред!

Почти като зрители в индийски сериал бяха десетки перничани преди малко повече от час насред Перник. Семейна разправия между родители с три деца беше разрешена с намесата на полицията, пише Перник нюз.

Каква е причината, за да се стигне до разправията не е ясно. Със сигурност официална информация ще има в утрешния ден от полицията, която както разбрахме се е отзовала на сигнал от граждани.

 

Най-вероятно става въпрос за неуредени родителски права. Едно от децата категорично искало да върви с баща си. Дори в момента, в който той бил задържан, хлапето се опитало да се метне на капака на полицейския автомобил.

Майката в същото време се опитала да избяга с другите две деца. До намесата на полицията, пространството около Двореца на културата ехтяло от разправията на семейството, което явно не се впечатлявало от хората, които се чудели къде са попаднали.

Коментарите на хората бяха разнопосочни: повечето от тях не приемаха подобно разрешаване на битов скандал, още повече, че на място имаше много деца. Други коментираха, че това си е „циганска работа“, която не ги засяга.

Още Новини

Back to top button