Промяна
ОБЩЕСТВО

Само в Promiana.eu: Наталка окичи ББ с нови рога – блондинката изневерява с футболист от „Лудогорец“

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Наталка окичи Шугър деди с нови рога – след като преди дни се отдаде на софийски бизнесмен, сега блондинката е хваната в изневяра с футболист от „Лудогорец“, гласи нов сигнал до Promiana.eu.

Иронията е, че резервният любовник на Натали рита за тима на личния олигарх на ББ Кирил Домусчиев – Гела.

Според нашия източник миналия уикенд, 5 и 6 февруари, пръснала няколко хилядарки в мол „Варна” в компанията на майка си. Двете обядвали в скъпарски ресторант, а повод за пътуването им до Варна била именно срещата на Наталка с футболиста на „Лудогорец”.

Шугър деди подари на изгората си джип, апартамент и бетонирано място на малкия екран, а тя го направи за посмешище, заключи очевидецът пред Promiana.eu.

Както вече писахме, само преди дни палавницата прекарала бурна нощ в компанията на известен софийски бизнесмен, на когото се отдала с ентусиазъм след бурна нощ в топ чалготека.

В четвъртък, 10 февруари, разпищолената тв водеща била на концерт на сръбската турбо фолк звезда Цеца Величкович в компанията на напорист бизнесмен, с когото потрошили над 3000 лева в чалготеката, правостоящото място струвало, а 1500 кинта – сепаре без консумация.

След бурното друсане на гюбеци Наталка турила нови рога на ББ, като се отдала на своя спонсор с друсане на матрака, смее се източникът на Promiana.eu от обкръжението на блондито.

Материалът Само в Promiana.eu: Наталка окичи ББ с нови рога – блондинката изневерява с футболист от „Лудогорец“ е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Още Новини

Back to top button