Промяна
ОБЩЕСТВО

САМО в Promiana.eu: Караджов и Каримански вадят далаверите на Киро и Асен!

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов и председателят на парламентарната комисия „Бюджет и финанси” Любомир Каримански – и двамата от квотата на ИТН – са приготвили по няколко папки с далавери на Кирил Петков и Асен Василев!

Новината сподели ексклузивно пред Promiana.eu депутат от „Има такъв народ”. По думите му нагледно и с документи ще бъде доказана намеса на премиера и финансовия министър в името на материална изгода. Както първи писахме, Каримански има какво да разкаже и как е притискан с обещание да затвори три банки, ако получи подкрепата на ПП за гуверньор на БНБ.

СКАНДАЛ в Promiana.eu: Затварянето на 3 банки събори правителството

Папките с уличаващи доказателства са събрани в течение на общата работа в правителството на „Продължаваме промяната”, което върви към своя печален край, призна информаторът на Promiana.eu.

Папките ще бъда осветлени като контрапункт на изказвания на представители на ПП, че хората на Слави са напуснали четворната коалиция заради свои планове за нов формат на управление.

Засега е ясно, че в документите фигурират обществени поръчки, давани на „наши фирми” по корупционната схема на ГЕРБ, назначения на роднини и приятели на високи постове в държавното управление и прикриване на определени сигнали за злоупотреби, завърши източникът на Promiana.eu.

Материалът САМО в Promiana.eu: Караджов и Каримански вадят далаверите на Киро и Асен! е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button