Промяна
КРИМИНАЛНИ

Хванаха заподозрените за убийството на бившия полицай Любо

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Задържани са заподозрените за убийството на бившия полицай Любомир Иванов, който беше застрелян близо до столичен мол. Те са задържани на околовръстното на София, на кръстовището с Горна баня. Покушението срещу бившия полицай стана на 25 март сутринта, когато вероятно той отивал към паркинга на блока, в който живее.

В мащабната специализирана полицейска операция участват служители на ГДНП, СДВР и ГДЖСОБТ, под координацията на главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров. Извършват се претърсвания и изземвания на общо 7 адреса в София. Процесуално-следствените и оперативно-издирвателните действия продължават.

Заподозреният като убиец на бившия полицай Любомир Иванов, който беше застрелян близо до столичен мол на 25 март сутринта, е работил за легендарния бос от бившата групировка ВИС-2 Красимир Каменов-Къро, твърди Lupa.bg. Той от около 3 години работи като охранител във фирми на Каменов. Лицето, чието име не бе официално оповестено, е с криминална регистрация.

Заедно с него е арестуван още един мъж, съпричастен към екзекуцията на Любо Ченгето. Както вече писахме, двамата са задържани преди няколко часа на околовръстното на София, на кръстовището с Горна баня. В мащабната специализирана полицейска операция участваха служители на ГДНП, СДВР под координацията на главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров. В момента се извършват претърсвания и изземвания на общо 7 адреса в София. Един от имотите е собственост на Къро, който от няколко години се укрива в Южна Африка.

Криминално

Новините Днес

Още Новини

Back to top button