Промяна
ОБЩЕСТВО

Екшън в Promiana.eu: КАТ реже фургоните на Таки, спира корупцията на „прекарвачите”

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Поредна акция срещу корумпираните в КАТ! По искане на кмета на район „Изгрев“ и на главния архитект „Пътна полиция“ започва нова чистка на далавераджии с премахване на незаконните фургони около КАТ в „Динабад” на бул. „Драган Цанков“ 33.

Според неофициална информация именно оттук се генерира гигантска корупция, срещу която се бори шефът на КАТ комисар Тенчо Тенев, от т.нар. „прекарвачи” – тарикати, които срещу пари взимат документите ви и ги прекарват през гишетата на КАТ по бързата процедура.

Хитреците от будките искат пари от мераклиите за бърза регистрация на автомобил, събират им изискваните от „Пътна полиция” 15-20 документа – за екотакси, пожарогасители и т.н., ходят вътре, плащат и уреждат по-бързо задействане на бюрократичната машина.

Така, който плаща, се радва на предимството, който не – чака по опашки. Твърди се, че прекарвачите работят за силовия бос Христофорос Аманатидис – Таки.

Според информация на Promiana.eu шефовете на КАТ са издали разпореждане прекарвачите да не подават документи на повече от един човек, т.е., да ходят само по един път до гишетата в КАТ.

По наша информация главният архитект на район „Изгрев” арх. Добромир Горанов е издал и предписание, според което фургоните са незаконни и трябва да се преместят.

Когато това стане, нелегалният бизнес на Таки умира, обясни източникът на Promiana.eu.

Затова и в момента се надига голям вой в защита на „прекарвачите” Петър Петров, Росен, Мария, Димитър Гошев, Димитър Ганчев, Владимир Петров, Любомир и Ахмед.

Това са хората, които генерират корупция, която шефовете на КАТ се опитват да изкоренят, завърши източникът на Promiana.eu.

Материалът Екшън в Promiana.eu: КАТ реже фургоните на Таки, спира корупцията на „прекарвачите” е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button