Промяна
ОБЩЕСТВО

БУНТ в БСП срещу Корнелия: Не може да е вицепремиер, министър и партиен лидер, това е гротеска

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Сериозен бунт зрее в БСП срещу номерата на Корнелия Нинова, научи Promiana.eu. Изразител на соцнедоволството е спряганият като неин заместник на върха в Столетницата Крум Зарков, за когото сайтът ни разкри, че е семейно свързан с Нинова от десетилетия.

Не може дълго време Корнелия Нинова да заема едновременно позициите – вицепремиер, министър и лидер на партия. Несъвместимо е един човек да се заеме с тези огромни задачи.

ИНТРИГА в Promiana.eu: Корнелия сдава БСП на семейния си приятел Крум Зарков – връзката им минава през КГБ

Няма такъв човек роден на света. По време на Конгреса на партията на 22 януари трябва да се констатира подадената оставка на Корнелия Нинова и да се отвори процедурата за пряк избор на нов лидер.

Би било гротескно да не се приеме оставката на Нинова, тя подаде оставка, както трябваше да го направи, тя отпуши този процес и би трябвало да го доведе до край“.

Това каза пред БНР депутатът от БСП Крум Зарков, който ще се кандидатира за поста председател на социалистическата партия.

ФИНАЛ: Корнелия доубива БСП, остава лидер

„Освен персоналните промени, които трябва да се направят в ръководството на БСП, партията трябва да покаже, че ясно може да приоритизира собствената си политика.

Така да убеди прагматично настроението Кирил Петков и Асен Василев, че не само идеологията, но и прагматизмът показват, че в драматично разделеното ни и бедно общество е необходима не само социална, но и подкрепяща изпадналите слоеве политика…

Системата и без крадене е построена така, че концентрира част от богатството на нацията в много малко хора… 1% от най-богатите в България владее до такава степен ресурса на страната, че другите не могат да се нарекат свободни“.

Материалът БУНТ в БСП срещу Корнелия: Не може да е вицепремиер, министър и партиен лидер, това е гротеска е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Още Новини

Back to top button