Промяна
ОБЩЕСТВО

БАРОВЦИ: Делян Добрев и Трайчо Трайков яздят джип на БЕХ за 150 бона до Алпите с любовници?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителството на Бойко Борисов (2009-2012) Трайчо Трайков и и неговият наследник на поста – хасковлията Делян Добрев, са ползвали незаконно натъпкан с екстри фолксваген „Туарег” за 150 000 лева на Българския енергиен холдинг (БЕХ) за лични удоволствия.

Източник на Alarma.bg твърди, че автомобилът е бил шофиран от вече осветления като куриер за пренасяне на пачки до Банкя и къща в Гърция бивш служител на Националната служба за охрана (НСО) Борислав Б.

Документът за уволнението на Борислав Б., който първо Promiana.eu публикува

Фолксвагенът с рег. № СА 7836 НТ, собственост на поставения пред фалит по онова време (2012-2013) БЕХ е използван напълно незаконно за скъпи ски разходки на Трайчо Трайков до Алпите, а в периода на управление на Делян Добрев колата е управлявана дори от личната пиарка на хасковския гербопитек, с която джобният плейбой имал доста близки контакти.

Държавният охранител дори обслужвал колата без знанието на прекия си началник в НСО.

Както вече писахме, Борислав Б. е уволнен от Националната служба за охрана заради кражби.

Как изританият дисциплинарно и с прекратен договор за военна служба без предизвестие бабаит започнал нова работа под крилото на финансиста на хунтата Стоян Мавродиев – очаквате нови скандални разкрития

Материалът БАРОВЦИ: Делян Добрев и Трайчо Трайков яздят джип на БЕХ за 150 бона до Алпите с любовници? е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button