Промяна
ОБЩЕСТВО

България ликува: Бойко се отказва от политиката!

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

В над 20-минутна реч в Разград днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви себе си за единствената алтернатива на счупената държава и заплаши електората, че ако не го изберат на 2 октомври, повече няма да се явява на избори. Новината докара до екстаз България, изсмуквана от гербопитеците повече от 12 години.

„Избирайте бе, мили мои! – каза Борисов в типичния си тон. – Избирате тях – аз повече на кампания за нови избори няма да ходя. Сега обикалям и ви давам какво да избирате. Да, мъчно ще ми е за моите избиратели, за моите приятели, за моите хора, но явно народът така ще е пожелал. Какво да им обяснявам?! Пет пъти!“.

Бившият премиер каза, че това е най-лесната кампания за ГЕРБ, защото държавата е счупена. „Айде, преди нямаше с какво да сравня“, вметна той с лист за цената на тока в ръка. Борисов изброи куп неща, които без него вървят на провал – всичко бе в стил: „Селяните са наши, а цената на олиото расте. Защо?!“.

Лидерът на ГЕРБ се обяви за най-опитния човек в управлението „и особено в геополитиката“, но после – „за да не прозвучи нескромно“, сложи царя малко по-високо пред себе си. Каза, че се учи от предшествениците си, а не праща да ги арестуват и като спомена имената на Иван Костов, Първанов и даже Станишев, заяви, че с тях до ден днешен има диалог.

Борисов може и да е стъписал електората на ГЕРБ, но някои видяха в заплахата му искра надежда. Ето какво написа по този повод във фейсбук Любомир Аламанов:

Материалът България ликува: Бойко се отказва от политиката! е публикуван за пръв път на Promiana.eu.

Народ

Новините Днес

Още Новини

Back to top button