Промяна
Политика

Балабанов: 48-то НС изглежда по отвратителен начин, нямахме място там

„48-ият парламент изглежда по отвратителен начин и ние нямахме място там“. Това заяви бившият депутат от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов, който е водещ на предаването „Студио Хъ“ по „7/8 ТВ“. 

Той коментира днешните спорове в парламента относно хартиените бюлетини.

„Започва да става отвратително.

Купеният вот отново ще надделее над волята на българския избирател. Хартиената бюлетина ще бъде върната. Нищо, че днес гласуваха само заглавието в законопроекта. Не ви ли писна от такова лицемерие и докога ще продължаваме да го търпим? Те започнаха да си вадят кирливите ризи, тъй като „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ разбраха, че ИТН всъщност не е троянския кон, а имат троянска кобила в лицето на Корнелия Нинова“, каза той. 

„48-ият парламент изглежда по отвратителен начин и ние нямахме място там поради факта, че винаги сме били от страната на истината и от страната на морала. Ще се нагледаме на още много кирливи ризи и това трябва да ви говори само едно нещо: Пратили сме като гражданско общество национални предатели и лицемери, които е крайно време да си ходят и да ходим на избори, защото истината рано или късно ще възтържествува“, заяви в началото на предаването Балабанов

Още Новини

Back to top button